preloader

Részletek

  • Emberek száma4
  • Hossz12
  • Idő200
  • NehézségKezdő
  • A kezdetHárskút
  • CélKörtvélyesi tavak
  • Ár60€
Nem lovas - nem tud lovagolni
Kezdő - önállóan tudja irányítani a lovat ügetésnél
Fejlett - önállóan tudja irányítani a lovat vágtában

Lovasélmény

Lovastúra a Körtvélyesi tavakhoz az egyik legkalandosabb lehetőség, gyönyörű természeti környezetet kínál, olyan ösvényeken, ahol összekapcsolódhat a természettel. A lovaglás elvezeti Önt a festői Körtvélyesi-tavakhoz, ahol pihenhet a vízparton, élvezheti a természeti szépségeket, és megfigyelheti az állatokat. Ez egy remek módja annak, hogy időt töltsön családjával és barátaival, felfedezze a helyi természetet, miközben élvezi a lovaglás izgalmát. És ha szereti a természetet és a lovakat? Nekünk van egy felejthetetlen élményünk Önnek. A lovakkal való úszás olyan élmény, amely hosszú ideig emlékezetes marad Önnek. Ez egy felejthetettlen élmény ezekkel a csodálatos állatokkal. A lovakkal való úszás a tóban kivételes módja annak, hogy megismerje lovát és kapcsolatba lépjen vele. Ez egy fantasztikus módja a relaxálásnak és a mindennapi stressz elengedésének is. Az úszás a lovakal a tóban lehet az életének egyik legszebb élménye. Az úszás 60€/fő felár ellenében érhető el.

 
 
 
 
 
 

Online foglalás

Válasz időpontot*

Foglalás után felvesszük veled a kapcsolatot a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Az űrlap elküldésével elfogadod a személyes adatok feldolgozását és az általános szerződési feltételeket.

100€/ló

Kísérőprogram rendezvényekre

Szolgáltatásunk része egy vidám lovaglás, amely kivételes élményt garantál minden résztvevő számára. Fegyelmezett lovainknak köszönhetően a biztonságról a tapasztalt túravezetőink gondoskodnak. Különféle rendezvényeken vettünk részt: Falunapok, zártkörű ünnepségek, iskolai rendezvények a legkülönfélébb igényekhez tudjuk igazítani szolgáltatásaimkat. A lovak maximális száma rendezvényenként 5db.

20€/Túra/személy

Séta lépésről lépésre

Kezdőknek és minden látogató igényeihez igazodó, lépésről lépésre haladó sétát ajánlunk, amely már 3 éves kortól is alkalmas a szülők kíséretében. Ez a séta nem csak a lovakkal való biztonságos találkozást kínálja, tapasztalt túravezetőink irányítása mellett, hanem arra is lehetőséget nyílik, hogy megcsodálhassuk a gyönyörű kilátást a Krasnahorkai várat és a környező természet szépségét. Sétánként maximum 3db.

40€/Túra/személy

Vágtában lóháton

A tapasztalt lovasok és a galoppozás szerelmesei számára egy vágtaval teli lovaglás készítettünk, amely Hárskut és Krasnahorkaváralját vagy Hoszúrét községet köti össze. Ez a mintegy 4 km hosszú útvonal festői réteken, földutakon halad át, ahol a természettel ritmikus mozgásban élvezheti a szabadság érzését, mintha táncolna vele. Maximum 2fő.

100€/személy/nap

Több napos lovastúra

Ez egy kalandos lehetőség tapasztalt és kevésbé tapasztalt lovasok számára, akik szeretnék feldobni túráikat egy táborozással. Pihenhetsz sátorban egy nap lovaglás után, élvezheted a csendes éjszakát és a természet nyugalmát. Láthatod a lenyűgöző naplementét és napfelkeltét, valamint a csillagos égboltot, részese lehetsz ennek a gyönyörű tájnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők számos felejthetetlen emléket és történetet fognak magukkal vinni ebből a kalandból. Az útvonalat az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki telefonos rendelés alapján. A részvételi díj 100 euró/fő/nap, amely magában foglalja a táborozás technikai biztosítását, vacsorát tábortűznél, reggelit, tízórait a következő napra és italfogyasztást. A maximális létszám 4 fő.

Fedezd fel a természet varázsát.

Csatlakozz hozánk