preloader
Hobby lovaglás Hárskut

Páratlan élmenyek lóháton

A lóval és a természettel való mély kapcsolat érzése kifogyhatatlan energiával tölt fel.

Hobby lovaglás Hárskut

Kalandos lovastúra

Csatlakozz a kalandhoz a természet szíveben, ahol egyedülálló élmény és felejthetetlen pillanatokat élhetel át

image
image
Hobby lovaglás Hárskut

Üdvözöljük a lovas élmények világában

Fedezd fell a tereplovaglás örömét velünk.

Fedezd fell a tereplovaglást a világ legjob kalandját, ahol a kezdő és a profi lovasok megtalálják a helyüket. Velünk megtapasztalhatod a kalandot, amely megnyitja a lelkedet és megerősíti a kapcsolatodat ezekkel a gyönyörű álatokal. A túravezetőink elvisznek a legszeb útvonalokon, ahol minden lépés tele van izgalommal. Csatlakoz hozzánk, és élvezd az egyedi pillanatokat, melyek tele vannak örömmel, harmóniával, és szabadsággal a természet ölelésébe. Legyen Ön teljesen kezdő vagy tapasztalt lovas, szakértői csapatunk készen áll, hogy megadja Önnek a szükséges ismereteket, készségeket és tapasztalatokat.

Útvonalak

Fedezzük fel együtt a lovaglás örömét.

Hobby lovaglás Hárskut

Ismerje meg lovastúrainkat

Hobby lovaglás Hárskut

Csapatunk tagjai

image
Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Útvonal
258
Megtett távolság
956 km
Lovak
5
Elégedett ügyfelek
500 +
100€/ló

Kísérőprogram rendezvényekre

Szolgáltatásunk része egy vidám lovaglás, amely kivételes élményt garantál minden résztvevő számára. Fegyelmezett lovainknak köszönhetően a biztonságról a tapasztalt túravezetőink gondoskodnak. Különféle rendezvényeken vettünk részt: Falunapok, zártkörű ünnepségek, iskolai rendezvények a legkülönfélébb igényekhez tudjuk igazítani szolgáltatásaimkat. A lovak maximális száma rendezvényenként 5db.

20€/Túra/személy

Séta lépésről lépésre

Kezdőknek és minden látogató igényeihez igazodó, lépésről lépésre haladó sétát ajánlunk, amely már 3 éves kortól is alkalmas a szülők kíséretében. Ez a séta nem csak a lovakkal való biztonságos találkozást kínálja, tapasztalt túravezetőink irányítása mellett, hanem arra is lehetőséget nyílik, hogy megcsodálhassuk a gyönyörű kilátást a Krasnahorkai várat és a környező természet szépségét. Sétánként maximum 3db.

40€/Túra/személy

Vágtában lóháton

A tapasztalt lovasok és a galoppozás szerelmesei számára egy vágtaval teli lovaglás készítettünk, amely Hárskut és Krasnahorkaváralját vagy Hoszúrét községet köti össze. Ez a mintegy 4 km hosszú útvonal festői réteken, földutakon halad át, ahol a természettel ritmikus mozgásban élvezheti a szabadság érzését, mintha táncolna vele. Maximum 2fő.

100€/személy/nap

Több napos lovastúra

Ez egy kalandos lehetőség tapasztalt és kevésbé tapasztalt lovasok számára, akik szeretnék feldobni túráikat egy táborozással. Pihenhetsz sátorban egy nap lovaglás után, élvezheted a csendes éjszakát és a természet nyugalmát. Láthatod a lenyűgöző naplementét és napfelkeltét, valamint a csillagos égboltot, részese lehetsz ennek a gyönyörű tájnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők számos felejthetetlen emléket és történetet fognak magukkal vinni ebből a kalandból. Az útvonalat az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki telefonos rendelés alapján. A részvételi díj 100 euró/fő/nap, amely magában foglalja a táborozás technikai biztosítását, vacsorát tábortűznél, reggelit, tízórait a következő napra és italfogyasztást. A maximális létszám 4 fő.

Visszajelzések

Akik már kipróbálták...

A tulajdonos és kollégái nyilván szívből csinálják. Nagyon kellemes emberek, akik a munka mellett hobbiból csinálják. Mi egy nagy csoport voltunk, a szomszéd faluban laktunk gyerekekkel, és ő készségesen jött, hogy elhozza hozzánk a lovakat. A lovak nyugodtak voltak, kis 3 éves gyerekeket is vittek.

Martin

Köszönjük Mareknek és lovainak, Stelkának és Babának a nagyszerű erdei lovaglás élményét, a kirándulást, mely során sok szép kilátást láthattunk, eljutottunk Soroškáig. A gyerekeknek is nagyon tetszett, a lovak nyugodtak és engedelmesek voltak, így mosollyal az arcukon élvezték a túrát. Szeretnénk újra kipróbálni :).

Daniela

Nagyon elégedettek voltunk, nagy élmény, remek túravezető.A lovak nyugodtak voltak, engedelmeskedtek, gyönyörű természetben volt az útvonal, sokat tanultunk, láttunk. Köszönjük.

Jana

Köszönjük a felejthetetlen élményt, kellemesen meglepett minket a profi és barátságos hozzáállás.

Aneta

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat Marekkel és lovaival egy kiránduláson Lipovník falu körül. A lovak nagyon türelmesek voltak és a táj gyönyörű. határozottan ajánlom.

Renáta