preloader
Rövidebb lovastúra erdön keresztülRövidebb lovastúra erdön keresztülRövidebb lovastúra erdön keresztülRövidebb lovastúra erdön keresztülRövidebb lovastúra erdön keresztül

Részletek

  • Emberek száma4
  • Hossz12
  • Idő120
  • NehézségKezdő
  • A kezdetLipovník
  • CélKilátás a Tornai medencére
  • Ár40€
Nem lovas - nem tud lovagolni
Kezdő - önállóan tudja irányítani a lovat ügetésnél
Fejlett - önállóan tudja irányítani a lovat vágtában

Lovasélmény

A legelők a Szlovák Karszt délkeleti részén tanalhatók. Ez egyike a legszebb és legjobban megőrzött kárpáti travertin erdős sztyepp ökoszisztémáinak Közép-Európában. Nemcsak az egyik legszebb, hanem jelentős természeti terület is. A hely tele van csodálatos természeti jelenségekkel és hangokkal, amelyek máshol a világon nem találhatók. Ez a hely nemcsak a szépségéről ismert, hanem azért is, mert képes befolyásolni az emberi gondolatokat és érzéseket, mivel rendelkezik egyfajta varázslatos képességgel. A legendák szerint rejtett kincsek vannak elrejtve valahol mélyen. Ennek a vidéknek a kincsei nem csak anyagiak, hanem lelkiek is, mert a völgy tele van olyan csodálatos hangokkal, amelyek képesek kinyitni az ember gondolatait és álmait. Ez azt jelenti, hogy bár lovas kalandra jössz, mély és fontos élménnyel távozol.

 

Online foglalás

Válasz időpontot*

Foglalás után felvesszük veled a kapcsolatot a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Az űrlap elküldésével elfogadod a személyes adatok feldolgozását és az általános szerződési feltételeket.

100€/ló

Kísérőprogram rendezvényekre

Szolgáltatásunk része egy vidám lovaglás, amely kivételes élményt garantál minden résztvevő számára. Fegyelmezett lovainknak köszönhetően a biztonságról a tapasztalt túravezetőink gondoskodnak. Különféle rendezvényeken vettünk részt: Falunapok, zártkörű ünnepségek, iskolai rendezvények a legkülönfélébb igényekhez tudjuk igazítani szolgáltatásaimkat. A lovak maximális száma rendezvényenként 5db.

20€/Túra/személy

Séta lépésről lépésre

Kezdőknek és minden látogató igényeihez igazodó, lépésről lépésre haladó sétát ajánlunk, amely már 3 éves kortól is alkalmas a szülők kíséretében. Ez a séta nem csak a lovakkal való biztonságos találkozást kínálja, tapasztalt túravezetőink irányítása mellett, hanem arra is lehetőséget nyílik, hogy megcsodálhassuk a gyönyörű kilátást a Krasnahorkai várat és a környező természet szépségét. Sétánként maximum 3db.

40€/Túra/személy

Vágtában lóháton

A tapasztalt lovasok és a galoppozás szerelmesei számára egy vágtaval teli lovaglás készítettünk, amely Hárskut és Krasnahorkaváralját vagy Hoszúrét községet köti össze. Ez a mintegy 4 km hosszú útvonal festői réteken, földutakon halad át, ahol a természettel ritmikus mozgásban élvezheti a szabadság érzését, mintha táncolna vele. Maximum 2fő.

100€/személy/nap

Több napos lovastúra

Ez egy kalandos lehetőség tapasztalt és kevésbé tapasztalt lovasok számára, akik szeretnék feldobni túráikat egy táborozással. Pihenhetsz sátorban egy nap lovaglás után, élvezheted a csendes éjszakát és a természet nyugalmát. Láthatod a lenyűgöző naplementét és napfelkeltét, valamint a csillagos égboltot, részese lehetsz ennek a gyönyörű tájnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők számos felejthetetlen emléket és történetet fognak magukkal vinni ebből a kalandból. Az útvonalat az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki telefonos rendelés alapján. A részvételi díj 100 euró/fő/nap, amely magában foglalja a táborozás technikai biztosítását, vacsorát tábortűznél, reggelit, tízórait a következő napra és italfogyasztást. A maximális létszám 4 fő.

Fedezd fel a természet varázsát.

Csatlakozz hozánk