preloader
Hobby lovaglás Hárskut

Fedezze fel a lovaglás szépségét

Felejthetetlen élmények lóháton.
Kalandos tevékenységek Krasznahirkai barlagnál

Garantáljuk hogy felejthetetlen élményekben lesz részed a nyeregben! Gyere hozánk és fedezd fel a természet szépsédeit egy teljesen új szemszögből. A tapasztalt túravezetőink elvezetnek a legszebb helyekre, ahol minden pillanat kalandokkal és felfedezésekkel teli. Egy lovastúra után soha nem felejted el azt a szabaságot és harmóniát amit csak a lovaglás kínalhat. Enged hogy elragadjon a természet szépsége, és életre szóló emlékeket alkoss a mi profi csapatunkal.

ÚtvonalakKapcsolat
10+
Túra tapasztalatok

Miért válasz minket?

Mert mi többet kínálunk, mint csak lovaglást. Nálunk lélekemelő kalandokban lehet részed. Hárskut környékén lenyűgöző kilátások várnak, melyeket a mi lovaink társaságáben élvezheted. Emellet történelmi látnivalókat fedezhetz fel, és gyönyörű emlékeket szerezhetel a természet ölelésében és a legkedvesebb lények társaságában. Mi vagyunk a ideális kisérőid a új élmények nyomában.

Látogass el hozzánk és fedezd fel a világot a nyeregből.

Hobby lovaglás Hárskut

Ismerje meg lovastúrainkat

Hobby lovaglás Hárskut

Csapatunk tagjai

Útvonal
258
Megtett távolság
956 km
Lovak
5
Elégedett ügyfelek
500 +
Visszajelzések

Akik már kipróbálták...

A tulajdonos és kollégái nyilván szívből csinálják. Nagyon kellemes emberek, akik a munka mellett hobbiból csinálják. Mi egy nagy csoport voltunk, a szomszéd faluban laktunk gyerekekkel, és ő készségesen jött, hogy elhozza hozzánk a lovakat. A lovak nyugodtak voltak, kis 3 éves gyerekeket is vittek.

Martin

Köszönjük Mareknek és lovainak, Stelkának és Babának a nagyszerű erdei lovaglás élményét, a kirándulást, mely során sok szép kilátást láthattunk, eljutottunk Soroškáig. A gyerekeknek is nagyon tetszett, a lovak nyugodtak és engedelmesek voltak, így mosollyal az arcukon élvezték a túrát. Szeretnénk újra kipróbálni :).

Daniela

Nagyon elégedettek voltunk, nagy élmény, remek túravezető.A lovak nyugodtak voltak, engedelmeskedtek, gyönyörű természetben volt az útvonal, sokat tanultunk, láttunk. Köszönjük.

Jana

Köszönjük a felejthetetlen élményt, kellemesen meglepett minket a profi és barátságos hozzáállás.

Aneta

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat Marekkel és lovaival egy kiránduláson Lipovník falu körül. A lovak nagyon türelmesek voltak és a táj gyönyörű. határozottan ajánlom.

Renáta

Fedezd fel a természet varázsát.

Csatlakozz hozánk