preloader
Lovastúra VárhoszúrétreLovastúra VárhoszúrétreLovastúra VárhoszúrétreLovastúra Várhoszúrétre

Részletek

 • Emberek száma4
 • Hossz10
 • Idő120
 • NehézségNem lovas
 • A kezdetLipovník
 • CélVárhoszúrét
 • Ár40€
Nem lovas - nem tud lovagolni
Kezdő - önállóan tudja irányítani a lovat ügetésnél
Fejlett - önállóan tudja irányítani a lovat vágtában

Lovasélmények

Lóháton tett sétánk Várhoszúréti faluba, a Csormosná folyó mellett, mely gyönyörű természeti környezetben fekszik.

Meglátogatjuk a Krásnohorská-barlang tanösvényt, mely természettudományos, környezeti és történelmi információkkal szolgál a Szlovák Karsztról. Karsztgátak és habos tavak a Buzgó-patak mentén. Gyönyörű kilátás nyílik a Krasznahorkai várre. A faluba érkezés után megállunk, hogy megcsodáljuk a Buzgó Fogadót, melynek faragott belső és külső tere az egyik fő látványossága a falunak. A frissítő elfogyasztása után sétát teszünk a Szent György Római Katolikus templom mellett, mely egyhajós, eredetileg barokk stílusú épülettel és polygonális szentélyzáródással rendelkezik, tornyokkal, melyek az épület tömegének részét képezik, 1754-ből származik. Ez a sétány elvezet minket azokba a falvakba, ahol hagyományos népi kézművesség és készségek őrződnek. A festői falu a Szlovák Karsztnak köszönhetően gyönyörű természeti környezetben található. Ez a kirándulás tele van gyönyörű tájképekkel.

Online foglalás

Válasz időpontot*

Foglalás után felvesszük veled a kapcsolatot a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Az űrlap elküldésével elfogadod a személyes adatok feldolgozását és az általános szerződési feltételeket.

100€/ló

Kísérőprogram rendezvényekre

Szolgáltatásunk része egy vidám lovaglás, amely kivételes élményt garantál minden résztvevő számára. Fegyelmezett lovainknak köszönhetően a biztonságról a tapasztalt túravezetőink gondoskodnak. Különféle rendezvényeken vettünk részt: Falunapok, zártkörű ünnepségek, iskolai rendezvények a legkülönfélébb igényekhez tudjuk igazítani szolgáltatásaimkat. A lovak maximális száma rendezvényenként 5db.

20€/Túra/személy

Séta lépésről lépésre

Kezdőknek és minden látogató igényeihez igazodó, lépésről lépésre haladó sétát ajánlunk, amely már 3 éves kortól is alkalmas a szülők kíséretében. Ez a séta nem csak a lovakkal való biztonságos találkozást kínálja, tapasztalt túravezetőink irányítása mellett, hanem arra is lehetőséget nyílik, hogy megcsodálhassuk a gyönyörű kilátást a Krasnahorkai várat és a környező természet szépségét. Sétánként maximum 3db.

40€/Túra/személy

Vágtában lóháton

A tapasztalt lovasok és a galoppozás szerelmesei számára egy vágtaval teli lovaglás készítettünk, amely Hárskut és Krasnahorkaváralját vagy Hoszúrét községet köti össze. Ez a mintegy 4 km hosszú útvonal festői réteken, földutakon halad át, ahol a természettel ritmikus mozgásban élvezheti a szabadság érzését, mintha táncolna vele. Maximum 2fő.

100€/személy/nap

Több napos lovastúra

Ez egy kalandos lehetőség tapasztalt és kevésbé tapasztalt lovasok számára, akik szeretnék feldobni túráikat egy táborozással. Pihenhetsz sátorban egy nap lovaglás után, élvezheted a csendes éjszakát és a természet nyugalmát. Láthatod a lenyűgöző naplementét és napfelkeltét, valamint a csillagos égboltot, részese lehetsz ennek a gyönyörű tájnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők számos felejthetetlen emléket és történetet fognak magukkal vinni ebből a kalandból. Az útvonalat az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki telefonos rendelés alapján. A részvételi díj 100 euró/fő/nap, amely magában foglalja a táborozás technikai biztosítását, vacsorát tábortűznél, reggelit, tízórait a következő napra és italfogyasztást. A maximális létszám 4 fő.

Fedezd fel a természet varázsát.

Csatlakozz hozánk